Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 55 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 1+2 félszoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés tömbfűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épült 1986
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 5 m²
Kilátás utcára, parkra
Csendes panellakás eladó Rákospalotán

Budapesten, a XV. kerület Énekes utcában található az a paneles technológiával épült társasház, amelynek egyik lakását kínáljuk megvételre.

Megközelíthetősége jó. Kb. 350 méterre van az 5. busz és a 12. villamos járat Kossuth utcai végállomása. Az 5. buszjárattal 30-40 perc a belváros, de átszállás nélkül utazhatunk vele Budára.
A 12. villamos pedig 15 perc alatt visz el Újpest-központba, az M3 metró végállomására.

A nyolc lépcsőházból álló, úgynevezett szalagházat 1986-ban adták át. Lépcsőházanként nyolc lakás található benne, szintenként kettő-kettő. A szintek érdekessége, hogy a földszinten (utcaszinten) garázsok és tárolók vannak, de a felette levő emeletet magas földszintnek nevezik. Így a tulajdonképpen ötszintes épület csak háromemeletes. Lapos tetővel készült, amelynek szigetelését nemrégiben újította fel a társasházi közösség. Az utcai fronton, a ház hosszában parkolót találunk, ahol mindig van szabad parkolóhely. Az épület túlsó oldalán egy csendes, zavartalan park húzódik meg. A lépcsőház kulturált, tiszta, rendezett, saját kamerarendszerrel felszerelt. Lift nincs.

A megvételre kínált összkomfortos, 1+2 szobás lakás a harmadik emeleten található. Alapterülete 55 m². Állapota jó, igény szerinti tisztasági festést követően lakható.

A biztonsági bejárati ajtón át belépve, balkézre rögtön a lakás egyik felét alkotó konyha – étkező – nappali együttest találjuk. Amelyek ugyan egy légtérben helyezkednek el, de mégis, a jól átgondolt térelválasztásnak köszönhetően markánsan elkülönülnek egymástól. A nappali és a konyha ablakai dél-nyugat felé, a ház mögötti parkra néznek. A világos, tágas nappaliból napfényes erkélyre léphetünk ki. A nappali falai festették, az aljzatot laminált padlóval burkolták. A konyha részint festett, részint csempézett, padlólappal burkolt. A beépített konyhabútor a vételár részét képezi. Az étkező fala festett, az aljzat szintén padlólappal borított.

Visszanézve, a bejárati ajtóval szemben láthatjuk a vizes blokkot. A lakásban különálló fürdő és WC található. Mindkettő csempével és padlólappal burkolt. A vízfogyasztást egyedi vízóra méri.

Szintén az átgondolt térelválasztás eredménye a háló-, és a gyerekszoba. Ugyanis a lakás eredetileg két szobából áll. A második szobát egy beépített szekrénnyel kétfelé választották így nyerve külön kuckót a gyermekeknek és a szülőknek is. Eszerint a háló és a gyerekszoba, igény szerint, újra egybenyitható. Mindkét helyiség az utcára néz, a gyerekszoba egy franciaerkélyen, a hálószoba pedig egy normálméretű ablakon át. A falakat festették, az aljzat itt is laminált padlóval van burkolva.

Az ablakokon kitekintve minden irányban városi panorámát láthatunk. A lakás külső nyílászáróit múlt év folyamán kicserélték jó minőségű, hőszigetelt üvegezésű, redőnyös, szúnyoghálós műanyag ablakokra. A fűtés házközponti. A társasház fűtési rendszerének adottságai miatt a lakás a fűtési szezon teljes idejében kellemesen meleg, még elzárt radiátorok esetén is 23 Celsius fokot mutat a hőmérő. A fűtés átalány díjas, a közös költség tartalmazza. A havi 24.800 forintos közös költségben benne van még a vízmelegítés, a háztakarítás, a szemét szállítás, a házbiztosítás és a felújítási alap díja is. A társasház anyagi helyzete stabil. A tetőszigetelés is saját finanszírozás eredménye volt. A lakáshoz tartozik még egy tároló a garázs szinten.

Néhány perces sétával elérhető élelmiszerbolt, óvoda, iskola, háziorvosi rendelő, gyógyszertár.
Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes
irányár:: 33.900.000 Ft

Ár

Irányár 33.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Ingatlan Újpest
Név Csokai Rudolf
Telefon +36 70 321 Mutasd
Email csokai.rudolf@ Mutasd