Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 71 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 2+2 félszoba
Emelet 7 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült 1975
Épület szintje 10
Energetika nincs
Lift van
Erkély 4 m²
Extrák távirányítású és wifi klíma, távirányítású motoros napellenző, távirányítású rejtett hangulatvilágítás, beépített indukciós tűzhely, távirányítású motoros redőny és szúnyogháló,
Igényes panellakás extrákkal eladó


Budapest XV. kerületében, Újpalota és Zugló határán, a Drégelyvár utcában tízemeletes társasház egyik igényesen felújított lakása eladó.

A három lépcsőházból álló épület az Újpalotai-lakótelep legfiatalabb épülettömbje.
A lakótelep építésének lezárásaként 1975-ben paneles technológiával készült. A ház jól karbantartott. Lakói igényességét jelzi többek között, hogy a lépcsőházak bejárata akadálymentesen megközelíthető. A lépcsőház tiszta, felújított, falait csempével borították, a lépcsőt pedig padlólappal. Lift van.

Az ingatlan jól megközelíthető. 150 méterre (5 perc séta) áll meg több buszjárat, köztük éjszakai járatok is. Ezekkel a buszokkal rövid időn belül a belvárosban lehetünk, de átszállás nélkül utazhatunk velük Budára. Nemrégiben adták át az új vasúti megállót (100 méter), amely becsatolta Újpalotát az elővárosi vonatközlekedésbe, ezáltal átszállás nélkül elérhetővé váltak Kelet-Pest külső kerületei, az észak-budai kerületek és a pilisvörösvári térség is.

A 71 m²-es lakás a hetedik emeleten egy lezárt folyosó szakaszról nyílik. Ez a lezárt folyosó a lakás előtereként funkcionál. Itt kapott helyet az előszobafal és a cipős szekrény. Innen léphetünk be a tulajdonképpeni 2+2 félszobás, erkélyes lakásba. A lakás biztonságának őre és egyik dísze is a több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó.

Az új bejárati ajtó szintén annak az igényes felújításnak az eredménye, amelyen 2014-ben esett át a lakás. A felújítás érintette az ingatlan teljes műszaki és esztétikai állapotát. Cserére kerültek az elektromos és a vízvezetékek, a radiátorok és a nyílászárók. A külső nyílászárókat hétkamrás, hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakokra cserélték, távirányítású, elektromos redőnyökkel és szúnyoghálókkal. Belül minőségi faajtókat építettek be. Minden helyiségben Dunaferr lapradiátorokat szereltek fel. A lakásban mindenhol gazdaságos LED világítást építettek ki. A szobákban és a fürdőben távirányítóval működtethető, rejtett hangulatvilágítás is van.

A bejárattól induló közlekedő két részre osztja a lakást. Balra a szobák, jobbra pedig a kiszolgáló helyiségek találhatók. Az eredetileg 3 szobás lakásban az egyik, 16 m²-es szobából két félszobát alakítottak ki egy hangszigetelt gipszkarton fal felhúzásával. Érdekesség, hogy ennek a falnak a síkját egy beugróval megtörték a jobb térkihasználás érdekében.

Rögtön a bejárat mellett, balkézre van az egyik félszoba. Ez is, és a többi szoba is, napfényben fürdik, hiszen a lakás tájolása dél-nyugati. A válaszfalba épített beugró az ágynak ad helyet, így a fekvőhely teret hagy a szoba közepén. A falak festve vannak, a padlót szőnyegpadló borítja. Álmennyezet takarja a megújult elektromos vezetékeket és a rejtett hangulatvilágítást.

A bejárati ajtótól jobbra található a gardrób. Ennek a helyiségnek egyik felét egybe nyitották a közlekedővel, így tágas teret nyertek a bejáratnál. A gardrób másik felét pedig leválasztották egy tolóajtóval, ezáltal pedig egy rejtett mosókonyhát kaptak. A bejárati ajtó felett és mellett beépített szekrények biztosítanak tárolási lehetőséget a lakóknak.

A közlekedőn beljebb haladva, jobb kézre a külön helyiségben levő fürdőt és WC-t találjuk. Mindkét helyiségbe új szaniterek kerültek. A fürdőben sarokkád kínál relaxálási lehetőséget. A WC-ben vannak elhelyezve az egyedi vízmérő órák (hideg, meleg).
A konyha, szemben a bejárati ajtóval, a közlekedő túlsó végén található. Minden igényt kielégítő bútorok és modern, csak villannyal működő konyhai berendezések találhatók itt. Indukciós tűzhely, beépített elektromos sütő és mikró, mosogatógép. A konyha csempézett, padlólappal burkolt. Egy átadópulttal van elválasztva az étkezőtől. A pult és a konyha berendezése részét képezi az árnak. Az étkezőben külön megvilágítással, fából készült emlékfalat állítottak a családi fotók számára, a padlót laminált padlóval borították.


Az étkezőből nyílik az egyik félszoba, a háló és a nappali. Mindegyik szobában a fal festett és az aljzat szőnyegpadlóval leterített. A nappaliban távirányítóval és wifivel is működtethető klímaberendezés ad enyhülést a bent lakóknak. A klíma benne van az eladási árban. A nappaliból az erkélyre kilépve csodálatos panoráma tárul elénk. Egészen a Budai-hegységig ellátni. Az erkélyen távirányítású, motoros napellenző véd a nyári nap hevétől. A napellenző szintén része az árnak.

Távfűtés biztosítja a meleget, melynek átalánydíja 13.890 Ft/hónap. Közös költség 15.200 Ft havonta, tartalmazza a ház biztosításának, karbantartásának, takarításának, gondnok fizetésének, a felújítási alapnak és a szemétszállításnak a díját. Tárolási lehetőség: szemétledobó helyiségben 500 Ft/hó.

A közelben minden szükséges intézmény, óvoda, iskola megtalálható, de van orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt is. Parkolás ingyenes a ház előtti parkolóban.

Az ingatlan eladási ára: 41.900.000 Ft

Ár

Irányár 41,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Ingatlan Újpest
Név Nagy Gábor
Telefon +36 70 397 Mutasd
Email nagy.gabor.ingatlanos@ Mutasd